Search
 

Despre Noi

Cine suntem, ce facem și de ce să ne alegi pe noi?

Cine suntem?

Suntem o echipă de profesioniști în organizare de evenimente, însă, în primul rând, suntem oameni pasionați de frumos.

Ne place să vedem oameni mulțumiți în jurul nostru. De la această idee a luat naștere Imperial Design. Ne-am reunit sub forma unei echipe de oameni creativi, îndrăzneți și îndrăgostiți de frumos și de arta redescoperirii lui în tot ceea ce ne înconjoară.

Ne-am hotărât să stăm la dispoziția tuturor doritorilor și să-i ajutăm să trăiască fiecare clipă importantă din viața lor la intensitate maximă.

Vezi galerie

Ce facem noi?

Organizăm evenimente profesioniste și punem la dispoziția tuturor celor interesați o echipă de profesioniști în realizarea decorurilor personalizate. De asemenea, găzduim cele mai frumoase petreceri în cele 5 saloane de evenimente din cadrul complexului Grand Imperial Deluxe.
Organizare evenimente

Organizăm evenimente profesioniste, cu ajutorul unei echipe de oameni talentați cu peste 20 de ani vechime în domeniu.

Decoruri personalizate

Cu ajutorul designerilor profesioniști și a colaboratorilor de încredere, oferim decoruri personalizate pentru orice tip de eveniment.

Săli de Eveniment

Punem la dispoziția tututor doritorilor 5 saloane de eveniment profesionist dotate și aranjate conform nevoilor și cerințelor.

All Inclusive

Complexul Grand Imperial Deluxe cuprinde hotel, piscină și grădină, alături de cele 5 saloane cu parcare privată de 7000 mp.

Sorry, no posts matched your criteria.

Nu doar organizarea ne ține în priză, atunci când avem un eveniment. Bucătarii noștri și oamenii cu experiență din restaurantele noastre au ca scop îmbelșugarea meselor cu bucate care mai de care mai alese. Meniuri diverse, cu bun gust și cu miresme apetisante te vor da pe spate și îți vor uimi invitații.

Poți alege să servești până și meniurile în funcție de evenimentul pe care îl desfășori. Experții noștri culinari se vor ocupa de diversificarea bucatelor, personalizând oferta în funcție de tematica petrecerii.

Oferim o gamă largă de servicii de calitate, prin intermediul experților noștri. Te putem ajuta cu evenimente personalizate, cu tematică, decoruri și amenajări florale de excepție, petreceri personalizate în funcție de dorințele tale, cu meniuri specifice și multe alte surprize care au ca menire înfrumusețarea evenimentului tău.

La Imperial Design echipa noastră devine echipa ta, cu fiecare eveniment pe care îl organizăm.

Galerie Foto

Imperial Design - Sali Evenimente