Search
 

Imperial Design

Cine suntem, ce facem și de ce să ne alegi pe noi?

EVENIMENTE PERSONALIZATE

Știm că fiecare eveniment important din viața ta are o însemnătate aparte. Realizăm cât de mult contează pentru tine și cât de mult îți dorești să iasă bine. La fel ne-am dori și noi, dacă am fi în locul tău. Noi suntem aici să te scutim de tot stresul și de toate problemele organizatorile. Suntem aici pentru a-ți oferi evenimentul perfect!

Datorită oamenilor cu o vastă experiență în organizare și mulțumită creativității lor fără limite, la Imperial Design reușim să-ți oferim cele mai profesioniste evenimente. Îți stăm la dispoziție cu servicii personalizate, care să-ți respecte dorințele și să-ți depășească așteptările de fiecare dată.

Contact

EVENIMENTE CU TEMATICĂ

Ne folosim de fiecare element din decor, de fiecare resursă pe care o avem la îndemână pentru a-ți lăsa cele mai frumoase amintiri în urma organizării unui eveniment prin intermediul nostru. Echipa noastră de profesioniști se pot ocupa de scenarii complexe, oferindu-ți o petrecere cu tematică în toată splendoarea.

Putem personaliza fiecare sală după cum îți e pe plac, îți putem oferi și amenajări florale personalizate și îți putem întâmpina invitații și persoanele dragi ție într-o atmosferă de basm. Te vom surprinde cu bucate gustoase, pregătite în cel mai atent mod, cu momente de divertisment și cu o întreagă listă de activități surpriză, menite să întrețină atmosfera.

Ce facem noi?

Evenimente tematice

Meniuri diverse

Săli personalizate

Decorațiuni florale

AMENAJĂRI FLORALE PERSONALIZATE

Cu ajutorul designerilor și oamenilor de creație extrem de pasionați reușim să-ți creăm cele mai frumoase amenajări și decorațiuni florale, în funcție de ceea ce-ți dorești. Pentru fiecare eveniment putem să-ți punem la dispoziție o multitudine de variante cu privire la decor.

Pentru a beneficia de o ofertă concretă și pentru a face primii pași în organizarea evenimentului tău de vis, alegând sala perfectă, contactează-ne la numărul de telefon: 0744.579.456.

Iar pentru a te asigura că în sala evenimentului vor fi prezente cele mai frumoase aranjamente și decorațiuni, contactează-ne la 0740.202.145.

Dacă vrei să vezi unde va avea loc evenimentul tău, ne găsești pe Strada Posada, nr. 1, Râmnicu Vâlcea.